ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΛΛΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΣΙΔΗ

Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ο κ. Κουσίδης έχει τέτοια ικανότητα στο να γράφει, χρησιμοποιώντας ωραίες εκφράσεις αν και οι γραμματικές του γνώσεις δεν συνάδουν με αυτήν την φρασεολογία που χρησιμοποιεί στην απάντηση του.

Τον συγχαίρω και τον καλώ να το κάνει πιο συχνά!


Αναρωτιέμαι όμως γιατί ο πολιτικός του μέντορας κ. Κυρίζογλου κρύβεται πίσω από τους συνεργάτες του και δεν απαντάει ο ίδιος. Ας μην φοβάται, δεν φθείρεται το προφίλ του, όπως ενδεχομένως τον συμβουλεύουν. Από άλλα να φοβάται και κυρίως από τον κακό πολιτικό εαυτό του, όπως τον αναδείξαμε πολλές φορές, παρά τη λυσσώδη προσπάθεια του κατεστημένου να συγκαλυφθούν όλα και ο πολίτης να μείνει στο σκοτάδι.


Να θυμίσω για όσους έχουν ασθενή μνήμη το φιάσκο με τα αδέσποτα, την αδιαφορία του κ. Κυρίζογλου για το με αμίαντο σχολικό γυμναστήριο του 2ου και 4ου Δημοτικού Μενεμένης, την αδιαφορία του για την προβληματική αυλή του 1ου Δημοτικού Μενεμένης, το φιάσκο με τους άστεγους, την αδιαφορία του για το ΚΑΠΗ Δενδροποτάμου που ήταν <<ψυγείο >> επί μήνες, τα χάλια στις παιδικές χαρές και στις διαβάσεις ΑΜΕΑ και και και ... και τέλος τη χωματερή του στρατοπέδου. (Για περισσότερες λεπτομέρειες παραπέμπω στο blog μας http://politessedrash.blogspot.gr)

Βεβαίως ας μην ξεχνούν τις καταγγελίες μας στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης, στους οικονομικούς ελεγκτές και στον εισαγγελέα που επί 3 χρόνια εκκρεμούν. Περιμένουμε τα πορίσματα, κάποια στιγμή, για να ξαναμιλήσουμε επί όλων εκείνων των σοβαρών θεμάτων.


Το θλιβερό δεν είναι να λες ότι ο Κυριλλίδης παραπληροφορεί αλλά το να προσπαθείς να διαψεύσεις τις εικόνες και τις φωτογραφίες που μιλούν από μόνες τους και φυσικά να

 τρέχεις και να σέρνεσαι πολιτικά πίσω από τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης κοιτώντας να περισώσεις το ήδη τσαλακωμένο προφίλ σου.

Για το θέμα του στρατοπέδου δεν έχω να προσθέσω τίποτα αλλά να ρωτήσω:


Πότε ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης; Μήπως μετά την επίσκεψη μου στο χώρο, πριν απο 15 ημέρες περίπου;


Γιατί μας εμφανίσατε μια μόνο φωτογραφία και μια άλλη με τον εκσκαφέα; Εμείς δείξαμε πολλές και από πολλούς χώρους του στρατοπέδου. Τι θέλετε να κρύψετε;


Οι απαντήσεις σας είναι αίολες και δεν απαντούν στο καίριο ερώτημα: με ποιο δικαίωμα ρίχνετε όλα αυτά τα σκουπίδια στο στρατόπεδο έστω και αν μετά από καιρό τα μαζεύετε;


Καλό θα ήταν (και όχι καλόν, όπως γράφετε) να σας διορθώσω σε ορισμένα που σας ξέφυγαν, αν και τέλειοι κατά τ’ άλλα!


 1. Υποψήφιος Δήμαρχος είμαι από τον Οκτώβριο 2011 δηλαδή 21 μήνες και όχι 3 χρόνια.

2. Γιατί σας ενοχλεί το υποψήφιος Δήμαρχος τόσο πολύ; Μήπως επειδή κ. Κυρίζογλου είστε ένας κομματικός, αμιγώς, υποψήφιος ενώ εγώ αναδείχτηκα από απλούς πολίτες; Θυμάστε το 2002 ποιος ήταν μέχρι το Πάσχα υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης σας και ποιος μετά, ύστερα από κομματική εντολή;


3. Είμαι κάτοικος Κορδελιού Ευόσμου και όχι Ελευθερίου Κορδελιού όπως γράψατε… Μήπως δεν ξέρετε και τους Καλικρατικούς Δήμους; Όταν κάποιος όμως δεν έχει επιχειρήματα καταφεύγει σε λαϊκισμούς εποχής 1980. Εξάλλου πολιτικά έχετε μείνει σε εκείνη την εποχή. Όχι ότι εσείς βέβαια δεν έχετε και δεν είχατε στελέχη σας, που κατοικούν εκτός Αμπελοκήπων – Μενεμένης αλλά δεν σκοπεύω στον κατήφορο που έχετε πάρει να σας ακολουθήσω.


4. Τις καταγγελίες μου πάντα τις ελέγχω ο ίδιος, κάνοντας αυτοψίες και αυτό είναι το πρόβλημα σας, ότι δεν μπορείτε να τις αποδομήσετε.


5. Επειδή είστε και οι δύο καλοί στις διορθώσεις κειμένων την επόμενη φορά θα σας το στείλω πριν το δημοσιοποιήσω.


                                                Γιώργος Κυριλλίδης
                       Υποψήφιος Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης